Stallbyggnader nöt

Se dig omkring i det här 3D-stallet, du kan även klicka och läsa mer om ett antal produkter. (Kan ta en stund att ladda ner beroende på din internet-uppkoppling)

Vi är en ledande leverantör av stallbyggnader och har lång erfarenhet av betongelementproduktion och stallbyggnation. Med våra byggsystem får du en stabil, underhållsfri och kostnadseffektiv byggnad och samtidigt kort byggtid.

För dig som ska bygga stall kan vi erbjuda ett brett väggsortiment som omfattar allt från tunna oisolerade massiva betongelement till välisolerade sandwichkonstruktioner. Ett stort urval av fasadytor tillgodoser de flesta önskemål när det gäller väggarnas utseende och stallbyggnadens estetiska anpassning till gårdsmiljön.

Våra stallbyggnader kan levereras med allt från en stommonterad byggsats till komplett färdigställd entreprenad inklusive alla byggnadsarbeten. När du ska bygga stall är det dina förutsättningar och önskemål som styr. Oavsett vilken omfattning du väljer har du alltid fullt stöd och full support av våra projektledare under hela byggprocessen.

I våra leveranser av stallbyggnader ingår alltid kompletta ritningar, bygghandlingar och övriga anvisningar för uppförandet. Läs mer om hur vi arbetar här. 

Kontakta oss för mer information

Tillbaka till lantbruks ingångssida