Ahmed – ny säljare på Abetong i Västra Sverige

Ahmed Al Sadi är ny som säljare av bostads- och industristommar i Västra Sverige. Han kommer att utgå från företagets kontor i Göteborg. 

 

Ahmed är civilingenjör med konstruktion och brand som inriktning. Han har närmast jobbat som konstruktör på Abetong i flera år och varit projekteringsledare i stora projekt, bland annat Docs, Malmös nya landmärke. 

- Med den bakgrunden känner jag mig trygg i de tekniska frågorna och det underlättar förstås jobbet som säljare. Det gör att jag kan påverka stomlösningen i ett tidigt skede så att det blir den bästa lösningen för kunden. 

Som säljare vill han bygga förtroende genom sin stora tekniska kompetens och vara någon som kunden kan lita på och ställa frågor till.  

- För mig är förtroende, kompetens och engagemang viktiga ledord. Med min kunskap vill jag vara ett stöd till kunden, någon vars kunskap de kan lita på och jag jobbar gärna med större projekt. Sedan är jag stolt över att vi på Abetong kan erbjuda hela husstommen i Biobetong med lägre klimatpåverkan och på det viset medverka till ett mer hållbart samhälle. 

Abetong är ett stort företag med alla lagdelar; produktion, konstruktion och projektledning och med medarbetare som har stort engagemang och stor kunskap. 

- Det känns skönt att tryggt kunna lämna över sålda projekt till övriga i ”laget”. 

Ahmed bor i centrala Göteborg och när han inte jobbar så umgås han med familj och vänner. 

- Jag är med och driver en korpfotbollsklubb, men i vår blir jag pappa för första gången, så då får vi se hur mycket tid jag kan lägga på fotbollen. 

Här är kontaktuppgifter till Ahmed: 

ahmed.alsadi@abetong.se

Tel: 0708 87 65 12

 

Läs mer om Abetongs stommar