Student

Välkommen att bygga din framtid tillsammans med oss! 

Inom Heidelberg Materials får du arbeta med stora utmaningar tillsammans med många kunniga och engagerade kollegor. Utifrån en stabil grund får du möjlighet att växa och utvecklas i en internationell koncern. 

Här kan du som ingenjör till exempel arbeta som konstruktör, projektledare eller säljare. Vi samarbetar med Universitet och Högskolor som matchar vårt kompetensbehov och deltar regelbundet på studentmässor och arbetsmarknadsdagar. Följ oss på LinkedIn så ser du våra aktiviteter. 

Vår värdegrund kallar vi REKO. Den kan du läsa mer om här. 

Examensarbete

Examensarbete är ett bra sätt att komma nära vår verksamhet inom ett visst område. Samtidigt får vi chans att lära känna dig. Ibland lägger vi ut förslag på examensarbeten på vår webbplats, men om du har en egen idé om ett ämne som kan vara av nytta för vår verksamhet så är du varmt välkommen att höra av dig och presentera denna. Möjligheterna är stora för dig och skolans ledning att påverka uppläggen. Kontakta Henrik eller Mats, HR-generalister om du är intresserad.

Praktik

Vi anlitar löpande praktikanter från yrkesutbildningar i närområdet. I övrigt tar vi emot praktikanter till våra verksamheter i mån av tid och resurser. Ta kontakt med oss och beskriv ditt tänkta ämnesområde så väl som möjligt, samt dina förväntningar på praktiken. Hittar vi ett uppdrag till dig så tar vi fram lämpliga arbetsuppgifter och tillhandahåller en handledare. Kontakta Catarina, HR-chef, om du är intresserad.

Läs om Filip som gjorde sin praktik på byggprogrammet hos oss. 

Sommarjobb

Vi erbjuder vissa möjligheter till sommarjobb. För mer information, kontakta oss.  

Följ oss

På sociala medier kan du följa oss och se vad som händer i företaget. Vi finns på Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube. 

Ingenjörer utan gränser

Vill du göra skillnad i världen - på arbetstid? På Heidelberg Materials har du möjlighet att göra detta. Sedan september 2020 har Heidelberg Materials ett samarbete med Ingenjörer utan gränser (EWB) som gör att du som anställd, på arbetstid kan engagera dig i projekt som EWB driver. Möjligheten gäller för alla anställda. Du måste alltså INTE vara ingenjör. Alla yrkesroller är välkomna.
Läs mer om samarbetet här.