Stallbyggnader gris

Abetong en ledande leverantör av stallbyggnader med lång erfarenhet av betongelementproduktion och stallbyggnation. Med våra byggsystem får du en stabil, underhållsfri och kostnadseffektiv byggnad och samtidigt kort byggtid.

För dig som ska bygga stall kan vi erbjuda ett brett väggsortiment som omfattar allt från tunna oisolerade massiva betongelement till välisolerade sandwichkonstruktioner. Ett stort urval av fasadytor tillgodoser de flesta önskemål när det gäller väggarnas utseende och stallbyggnadens estetiska anpassning till gårdsmiljön.

Våra stallbyggnader kan levereras med allt från en stommonterad byggsats till en komplett färdigställd entreprenad inklusive alla byggnadsarbeten. När du ska bygga stall är det dina förutsättningar och önskemål som styr. Oavsett vilken omfattning du väljer har du alltid fullt stöd och full support av våra projektledare under hela byggprocessen.

I Abetongs leveranser av stallbyggnader ingår alltid kompletta ritningar, bygghandlingar och övriga anvisningar för uppförandet.

Läs om Alexander Månssons slaktsvinstall i Tomelilla

Kontakta oss för mer information

Tillbaka till lantbruks ingångssida